mksuzana's FotoPage

By: MKSuzen Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 18-Oct-2008 20:36 Email | Share | Bookmark
Tempat Sejarah - Syuhada Badr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
On the way balik kami telah singah di Tapak sejarah Perang Badr.....Perang pertama di zaman Nabi Muhamad S.A.w dgn kaum musriqin mekah …perang di bulan puasa lagi...masyallah....cam na tu …hmmmmmm sowey x berapa ingat kesahnyer kena baca balik sejarahnyer heheheh …tapak perperangan sekarng ni tempat tu dah jadi tempat buangan sampah …sayang sungguh…x terbela……kami jugak ke makam para syuhada ..pahlawan2 yg mati bertempur masa peperangan…..lepas tu acara cam biasa ler posing maut di bukit pasir yg cantik……..masyallah cantik sungguh view kat cni……rasa macam di sahara desert pulok……besttttt















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net