mksuzana's FotoPage

By: MKSuzen Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 16-Oct-2008 20:20 Email | Share | Bookmark
OPEN HSE RAYA-Kelab Msian Yanbu part 1/4

 
 
 
 
 
 
 
Minggu ni kita ke Yanbu (2D1N)...jarak ke sana dlm 350KM++ mengambil masa 3jam perjalanan dr jeddah...bagi memeriahkan acara Open Hse Raya serta Family Day bagi warga M'sian di Yanbu......Rejeki bagi Wann (jiranku kat KL) dpt ikut serta yg dtg Jeddah atas urusan business.....ini kali pertama kami dtg Yanbu ....bertempat di Dolpine Beach Resort cantik pantai serta resortnyer...kebykan yg rakyat msia kat cni keja di loji minyak...Yanbu Sabeer bla bla ...xtahu & xingat (nama Kompeni minyak) nama pendek yan sab....bukan ham sab ya ....menurut org kuat cni 50% keja engineer 50% lagi keja operator dan teknician....sekarang ni dlm dah hampir 100 family ada kat cni.. ..mereka sumer ni bekas staff anak syarikat petronas yg telah di tutup di terengganu jadi ramai org tngganu, klate dan johore ....sumer angkut kaum kerabat dan keroni mai keja cni.....bagui2 lecturer pon ada gak lupa nama U ..sowey info x complete Ustaz Radhi & Salmi, En.Rahman&K.Dayang, fikri jer yg dpt ikut ... org kuat cni Haji Ghazali kat Jeddah Dato Dr Hj Ghazali nama sama krector pon sama




Kat cni terasa macam D Paka or kerteh sebab sepanjang jln sumer nyer loji minyak ..asap berkepuk2 .... pokok2 berdebu hitam kena pencemaran....bandar kaboi jer ...nampak macam boring giler dok cni.. .maklum ler ulu saudi....bandar baru...kaum ladies kat cni keluar kena pakai tutup muka .....kalu x nanti kan ramai org pandang macam xpenah tengok perempuan....maklum ler ramai lelaki bangla, paki boring nyerr....shopping mall baru ada satu dua jer....eeee boring nyerrr





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net