mksuzana's FotoPage

By: MKSuzen Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 15-Aug-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
Family holiday Bukit Tinggi & Genting Theme Park (3D2N)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coti sekolah kali kita sumer ke Bukit Tinggi & Genting Theme Park ………. 1st time aku kena drive sendiri ..hu3……..aduh gawat ni 1st time jugak bawa keta jln2 cam gitu.selalunyer jadi madam jer dok membuta sebelah……kali ni puas hati dtg sini anak2 dpt main sampai kepenatan yg teramat sgt… kira sampai theme park di tutup ler heeh…...kali ni aku.ija, nor @ cik ya naik flying coaster …..nak tercabut jantung ku…aduh sejak tua2 ni stamina x kuat….xkoser nak cuba lagik .serik giler…….. ……sempena coti sekolah ni outdoor theme park tutup jam 10mlm & indoor tutup jam 1 pagi……capet sgt2….tido mlm sumer berdengkur kepenatan…..esoknyer balik ikut jln Batang kali sempat lagik singah mandi di Sungai Kendondong ....cantik tempatnyer…….bakis jer yg x reti penat ..mandi lagik…….xkoser aku……kesian irdina tersandung gigi kat periuk nasi……accident ler sampai berdarah2 luka gusi hu3… ….

















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net