mksuzana's FotoPage

By: MKSuzen Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 1-Jul-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
PULAU REDANG - LAGUNA REDANG RESORT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Horeyyy …… coti2 malaysia…on the way ke Pulau Redang kali ni…macam signboard jumpe D tgannuu kiter …yg paling bestnyer…..MASUK UMNO KALAU NAK HIDUP CARA ISLAM….besar giler sory x sempat nak snap pic……rugi pulak rasanyer……ingat nak snap on the way balik…tapi ikut jln lain la pulak…..melepasss…..dari rumah ke Jetti marang hanya 2jam jer pas tu naik boat 1jam akhirnyer sampai ke Laguna Redang Resort …tempatnyer cantik dan tersusun ..trip kali ni ramai org singapore……..sumer cina2 kita 3 beranak jer melayu …agaknyer sebab bukan musim coti kot…apa2 pon enjoy gak ler tengok ikan2 di Marine Park….. RedSea lagi cantik …coralnyer yg berbeza……
Hari terakhir pulak berkenalan dgn En Amha & Pn Hamisah (Kawan Dato’Dr. Ghazali) … yg kini bertugas di International Tropical Timber Organization di Japan..ada peluang g Japan ni….g shopping nuritake….wahhhh bestnyer…..tapi yg x bestnyer on the way balik pok cit kena samannnnn…..hu3….bawa keta mengalahkan org arab yg x sedar diri..dlm Bandar pon speeding…..hampesssss…
kos percutiaan kali ni RM1.6K++ utk 3 beranak…..
























View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net